Mediapaketit

Hyvä yhteistyökumppani

Vaikuta siellä, missä saat rahoillesi vastinetta!

Pattaya.fi tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa kohderyhmään, jolla on halu, tarve sekä ostoaikeet teidän tuotteillenne tai palveluillenne. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuositasolla n.30 000:een sivuston eri kävijään.

Kohderyhmästämme osa tuntee jo yrityksenne, osa ei ole vielä tehnyt lopullista hankintapäätöstä ja osalle taasen olette uusi tuttavuus. Varmaa on kuitenkin se, että tämä kohderyhmä käyttää vapaa-aikaansa sekä varallisuuttansa matkustamiseen ja nauttimiseen yhä uudestaan ja uudestaan.

Toteuta markkinointisi meidän kanssamme ja vaikutat siellä missä on väliä. Tarjoamme sivuillamme tilaa bannereista kokonaisuuksiin, toteutamme kampanjasi tai järjestä kanssamme tapahtuma.

Anna meidän ideoida ja toteuttaa markkinointiaktiviteettisi ja nauti tuloksista. Hinnatkin on sovitettu Pattayan hintatasoon.

Markkinointi mahdollisuuksia ja hinta esimerkein:

Yritys listaus:

Listaamme kaikki Suomi-yritykset, mutta miksi asiakas tulisi teille ja miten hän löytää teidät? Tarjoamme nyt yritykselle lisäkanavan jotta asiakkaat löytää perille. Teemme teille oman sivun missä tulee selkeesti esille: Yhteystiedot, yrityksen viesti, kuvagalleria (Logo) ja kartta modulin.

 

Ilmainen

Tämä vie aikaa n.5-10min ja saatte oman viestinne laajalti seurattuun sivustoon.

madiacart_1

 

Etusivu slider:

Onko yrityksellä lanseerauksia tai juhlat tulossa, nyt isoon tavoitettavuuteen olemme paketoineet etusivulle näyttävän kokonaisuuden. Tätä ei varmasti kukaan sivulle tulija ole huomaamatta. Etusivun kuvagalleriaan räätälöidään teidän viesti, ja ISOSTI. Edelleen hintataso ei juuri päätä huimaa mitä sillä saa vastinetta. Katso esimerkki kuva tai ole yhteydessä alla oleva lomakkeen kautta.

 

Hintaesimerkkejä:

 

1kk / 2000฿

6kk / 7000฿

12 kk / 9500฿

mediacard_frontpage

 

Banneri markkinointi:

Banneri kampanjointiin meillä on useita eri vaihtoehtoja. Sivuille voidaan luoda kampanja joko kohdennetusti tai kokonaisvaltaisesti.

Sivuilla on monta mahdollisuutta viestisi eteenpäin viemiseksi, jokainen sivu voidaan muokata viestiäsi varten. Voimme miettiä yhdessä mikä olisi sinulle paras vaihtoehto ja varmistaa että viestisi tulee varmasti huomattua.

Banneri kampanjointi sivuillamme on hinnoiteltu Pattayan hintatason mukaan, isommankin kampanjan toteuttaminen ei kukkaroa rasita. On kuitenkin muistettava että hyvä suunnittelu ja toteutus ovat avain onnistuneeseen kampanjointiin, ei aina se iso markkinointi budjetti.

 

Oma sivusto:

Helpota asiakkaita löytämään sinut!!

Kauttamme saat oman internet sivustoon ja sähköpostin. Alasivusto muotoutuu pattaya.fi domainin perään, eli osoitteesi on www.pattaya.fi/omasivusto. Tähän voidaan helposti linkittää uusi internet osoite.

Sähköposti osoitteen muistaminen helpottuu kertaheitolla, pakettiin kuuluu 2 vapaavalintaista sähköpostiosoitetta @pattaya.fi päättellä.

 

Kokonaisuus pitää sisällään: Verkkosivun toteutuksen, suunnittelun ja kaiken oleellisen. Sivuja tulee 3 kpl.

 

4000 ฿ / kerta suorite

1000 ฿ / vuosi (webhotellimaksu)

madiacard_omasivu

Mekin teemme yhteistä markkinapaikkaa tutuksi!

Itse markkinoimme sivustoamme aktiivisesti verkossa ja paikallisessa yhteisössä. Järjestämme tapahtumia, joissa tuomme itseämme ja yhteistyökumppaneitamme tutuiksi.


Vastaamme mielellään lisä kysymyksiin, ota yhteyttä markkinointiin liittyvissä asioissa:

Täytä alla oleva lomake tai ole suoraan yhteydessä mikke@pattaya.fi