Turistiviisumi Thaimaahan

Suomalainen voi oleskella Thaimaassa 30 päivää ilman viisumia. Pidempään Thaimaassa matkailevien tarvitsee anoa viisumia.

Viisumeita on monenlaisia, mutta yleisin on turistiviisumi jolla voi oleskella Thaimaassa 2 kuukautta kerrallaan. Tätä turistiviisumia on myös saatavana useammalla maahantulolla. Turistiviisumiin voit myös hakea kuukauden jatkoajan.

Suosittelemme hakemaan viisumin jo Suomesta mikäli on tarkoitus olla pidempään. Mikäli matkalla suunnitelmat muuttuvat niin kauttamme saa viisumipalvelun. Yllä mainittu turistiviisumi on se yleisin ja tarjoammekin helpon palvelun mikä kattaa kaiken mahdollisen. Mikäli sinulla on tarvetta NON-O/B-, opiskelija- tai eläkeläisviisumille, katso lisää tästä linkistä.

Turistiviisumi haetaan Laosin suurlähetystöstä, poissa on ne ajat kun viisumit sai ”ostettua” Thaimaassa. Matkat lähtee sunnuntaisin ja kesiviikkoisin, nouto majapaikaltasi n. klo 17:00 ja perillä kahden päivän jälkeen puolenyön nurkilla (esim. sunnuntai lähtö, tiistai yöllä takaisin).

Viisumipalvelu Laosiin pitää sisällään:

  • Matkat minibussilla
  • Majoitus
  • Illallinen ja aamupala
  • Viisumipapereiden täyttö

Periaatteessa sinun tulee ottaa mukaan vain passi, passivalokuvat (3kpl) ja käyttövarat. Laosissa käy dollari tai Thai baht.

Täytä lomake ja olemme yhteydessä

Matkalle tarvitset mukaan passin ja passivalokuvat (3kpl).

Passikuvat tulee olla 3,5 x 4,5 cm sekä valkoisella taustalla ja kauluspaita päällä. Ohessa esimerkki, valokuvaus liikkeistä löytyy kauluspaitoja tai sitten he ”PhotoShoppaa”.