Mitä tehdä Pattayalla?

Pattayalta löytyy Thaimaan suurimmat vapaa-ajanviettomahdollisuudet, siellä on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä luonnon ja yöelämän lisäksi. Pattaya ja sen ympäristö tarjoaa turisteille mielenkiintoisia nähtävyyksiä kuten, kulttuuria, perinteitä ja elämäntapaa, museoita, puistoja, huvipuistoja, eläintarhoja, teattereita, temppeleitä ja paljon muuta.

Pattaya on siitä kuuluisa ja ihmeellinen kylä että tämä elää joka hetki, 24/7. Tekemistä ja touhua riittää vuorokauden joka tunnille, löytyy päivä- ja yö-aktiviteetit ja paljon urheilu-aktiviteettejä. On myös aikuisille ihan omaa tekemistä, katso myös Aikuisille (K-18) osio.

sivut_iso_banner_pattayatrafic


Päivä-aktiviteettejä

Loma ei ole aina pelkkää iltajuhlaa. Myös päivällä haluaa tehdä jotain kotiarjesta poikkeavaa. Pattayalla siihen on rajattomat mahdollisuudet.

sivut_iso_banner_SanctuaryofTruth

Pattayan nähtävyyksiin kuuluvat Nong Nooghin trooppinen puutarha, Wat Khao Phra Bat -temppeli, pilvenpiirtäjä Pattaya Park Tower sekä suuri puinen rakennelma nimeltään Sanctuary of Truth. Vedenalaiseen elämään voi tutustua akvaariomaailmassa Underwater World Tourilla tai sukellusveneretkellä. Etenkin lapsille ja nuorille ovat kiinnostavia elefanttiretket tai Ripley´s Believe It or Not -museo, jossa saa ihmetellä maailmalla sattuneita kummallisuuksia.

Urheilu-aktiviteettejä

sivut_iso_banner_vesijetti

Pattayalla on toimintaa, maalla, veden alla ja veden päällä tai jopa ilmassa. Extremelajit, seikkailulajit tai taistelulajit, laaja valikoima sopii mille tahansa mieltymykselle. Tarjontaa löytyy kuten golf, keilailu, kalastus, jetski, purjelautailu tai thai-nyrkkeily. Pattayalla pääsee tutustua merenalaiseen elämään, lähi saarten ympärillä tarjotaan sukellusta tai vaikka vain snorklausta matkoja.

Adrenaliinipohjaiset aktiviteetit, kuten benjihyppy, gibbonin tai autourheilun suosio ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Aloittelijat pääsevät helposti kiinni lajien saloihin, sillä urheilukoulujen ja kursseja tarjotaan runsaasti.

Ilta- ja yö-aktiviteettejä

sivut_iso_banner_bars

Pattayan yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin! “Entertainment Zone” on yksinkertaisesti suuri anniskelu alue mistä löytyy juotavaa, baareja ja gogo klubeja. Maineikkaimpia alueita on Soi 6, Soi 7 ja Soi 8, Soi Diana, Soi LK Metro, Soi Buakhao, Pattaya Land ja Boyz town. Kuitenkin se isoin, vilkkain ja turisteja kiehtova alue on Walking Street.

Lumoavaa säihkettä

Thaimaa on ainoa maa maailmassa, jossa on kolme sukupuolta; naiset, miehet ja tyttöpojat ”ladyboyt”. Tämä kolmas sukupuoli tarjoaa sellaisen kansainvälisen kabareen, että siinä jää Las Vegas toiseksi. Ladyboy kabaree pyörii joka päivä Alcazar nimisessä teatterissa, joka sijaitsee Second Roadilla soi 5 :ttä vastapäätä. Näytöksiä on neljä päivässä. Liput maksavat – istumapaikasta riippuen 600 tai 800 bahtia.

Pattayan erotiikka

Pattaya – seksiturismin kehto, White Man’s Disneyland, 24/7 party town, jne… Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

sivut_iso_banner_agogo

Kun puhutaan Pattayasta, sivuaa keskustelu lähes poikkeuksetta seksiturismia, eikä turhaan. Pattayan seksiturismi ja prostituutio on kuitenkin hyvin hallittua, eikä sitä pidä ottaan turhan vakavasti jos matkaa Pattayalle.