Kulkuyhteydet

Pattayalle pääsee monella eri konstilla ja välineellä

sivut_iso_banner_airport


Lentokentältä Pattayalle

Valta-osa kansainvälistä lennoista saapuu Suvarnabhumi (BKK) kansainväliselle kentälle, matka kentältä Pattayalle kestää n.1 ½ h – 2 ½ h, riippuen kulkunevosta. Don Mueang (DMK) lentokenttä sijaitsee Bangkokin pohjoispuolella, entinen pääkenttä, edelleen aktiivi käytössä ja paljon Thaimaan sisäisiä- ja kansainvälisiälentoja. U-Tapaon (UTP) kenttä sijaitsee Pattayan kupeessa ja sinne tulee enemmän ja enemmän Thaimaan sisäisiä- ja kansainvälisiälentoja. Lentokentiltä julkisilla saapuminen Pattayalle vaatii isompaa paikallistuntemusta, helpointa ja vaivatonta on tilata taksi valmiiksi vastaan.

Tilaa taksi

Ohjeita Suvarnabhumi kentälle:

Kun saavut Suvarnabhumin lentokentän tuloaulaan, sinun edessäsi on lukuisia kuljetuksia tarjoavia yrityksiä ja henkilöitä. He tarjoavat yleensä minipakettiauto- tai limusiinikuljetuksia.

Ennen sortumista näihin, muista että lentokentältä Pattayalle virallinen ”TAXI-METER” hinta on n.1100฿ sekä 120฿ pikatie maksuja, realistinen hinta kyydille on 1300–1500฿, riippuen miten kovasti tingitte. TAXI-METER -kyltillä varustetut taksit löydätte tuloaulasta tai saapuvien tasolta. Helpoiten, varmiten ja kiinteällä hinnalla saat hoidettua kyydin meidän taksipalvelun kautta.

Mainitut limusiinit ja minibussit ovat aina kalliimpia ja ne saattavat ottaa/odottaa kyytiin enemmän kuin yhden ihmisen. Hintaluokka pyörii siellä 2000–4000฿ välillä.

Linja-auto on edukas kyyti lentokentältä Pattayalle. Bussit lähtevät noin kahden tunnin välein ja maksavat n.120฿. Matka kestää noin 2 tuntia. Ilmastoidut bussit saapuvat Jomtien Pattaya bussiasemalle, tästä pitää jatkaa matkaa joko lava- tai mopotaksilla.

Bangkokista Pattayalle

sivut_iso_banner_bus

Useimmat matkustavat Pattayalle (tai toisinpäin) bussilla. Yleisin lähtöpaikka on Itäinen-Terminaali eli Ekkamai BTS-asema Sukhumvit Road Soi 63 (Soi Ekkamai).Ilmastoidut bussit lähtevät noin kolmenkymmenen minuutin välein joka päivä 05:20 – 23:20 ja matka maksaa 117฿.

Matka Pattayalle kestää yleensä noin 2 tuntia, mutta aika voi vaihdella liikenteestä riippuen.Myös nämä bussit saapuvat North Pattaya Road bussiasemalle ja tästä pitää jatkaa matkaa joko lava- tai mopotaksilla.

Jos et ole kumipyörillä varustettujen ajoneuvojen fani, niin juna Pattayalle lähtee Hualamphong asemalta arkisin klo 06.50. Kolmen tunnin matka maksaa vaivaiset 31฿.

Mikäli haluat helpon ja vaivattoman ratkaisun, meillä on tarjota myös useita taksi palveluita.