Siam Oriental Condos

Asunnon hankinta on helppoa ja turvallista

Kodin tai loma-asunnon hankinta ulkomailta herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Vieras kulttuuri, byrokratia, lait, ystävien varoittelut ja netistä löytyvät ristiriitaiset informaatiot eivät tee päätöstä yhtään helpommaksi.

Vastoin yleistä käsitystä, asunnon hankinta Thaimaasta on yhtä riskitöntä kuin suomalaisille tutummista Espanjasta tai Turkista. Asunnon hankinnasta Thaimaasta liikkuu paljon ennakkoluuloja ja perättömiä huhuja. Nämä johtuvat pitkälle tietämättömyydestä. Kun harkitset asunnon hankkimista ulkomailta, kannattaa ottaa yhteyttä Siam Oriental Condoihin. Asunnon hankinta suomalaiselta pitkään Thaimaassa vaikuttaneelta rakennuttajalta on turvallinen valinta.

Omistamisen helppoutta ja huolettomuutta

Siam Orientalin asuntojen omistaja on vailla huolia. Emme vain myy asuntoa vaan huolehdimme rakennuttamiemme kiinteistöjen ja asuntojen huollosta siihen erikoistuneen tytäryhtiön Baancaren kautta. Vuokraamme myös asuntoasi poissaollessasi jos niin haluat.

Suomalainen rakennusvalvonta

Suomalainen rakennusinsinööri valvoo Siam Orientalin työmaita. Ennen Siam Orientalille siirtymistä hän on toiminut yhdessä Suomen suurimmista rakennusyhtiöistä projektipäällikkönä, vastaten isoista projekteista Uudellamaalla. Rakentamisen valvonnan lisäksi hän vastaa myös asukkaiden muutostöiden toteuttamisesta sovitun mukaisesti. Muutostyötkin voit siis sopia selvällä suomenkielellä.

Star

STAR on suurimman Thaimaassa toimivan suomalaisen rakennuttajan, Siam Oriental Condojen kymmenes projekti. Samalla se on myös kaikkein tasokkain. STARissa käytämme vain viimeisintä rakennustekniikkaa ja materiaaleja. STARissa kiteytyy yli 13 vuotinen kokemuksemme ja asiantuntemuksemme Thaimaan ja Suomen rakennusmenetelmien yhdistämisessä.

Lue lisää

Plaza

Plazasta löydät asuntoja 27 neliön studiosta 60 neliön kolmioihin. Talon kattoterassille tulee upea allas-alue auringonottotiloineen. Autopaikoitustilat ovat talon katutason alla, josta kaksi hissiä vie asukkaat suoraan kerroksiin.

Lue lisää

Tropical Garden

Tropical Garden on Siam Orientalin seitsemäs ja suurin projekti Pratamnakilla. Se koostuu 3 eri talosta, joiden väliin jää noin 1000 neliön allas-alue. Taloista löytyy vielä joitain myymättömiä asuntoja. Koot 25 neliön studiosta 85 neliön kolmioon. Talo valmistuu 2015 loppuun mennessä.

Lue lisää

Twins

• 78 asuntoa • Valmistumisvuosi 2010 • Muutamia vapaista asuntoja, esim. 200 neliöinen 4 makuuhuoneen kattohuoneisto 100 neliön kattoterassilla, jossa poreallas ja sauna.

Lue lisää