Ilta- ja yö aktiviteetit

Pattayan baarielämä

Pattayan yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin! Baareja, yökerhoja ja Go Go klubeja on kaupunki pullollaan, enemmän hulinaa ja menoa hakeville on monia keksitettyjä baarialueita, hieman rauhallisempaan menoon löytyy paljon tarjontaa baarialueiden ulkopuolelta.

Entertainment Zone, eli baarialue, on yksinkertaisesti suuri anniskelu alue mistä löytyy juotavaa, baareja, yökerhoja ja gogo klubeja. Maineikkaimpia alueita on Soi 6, Soi 7 ja Soi 8, Soi Diana, Soi LK Metro, Soi Buakhao, Pattaya Land ja Boyz town. Kuitenkin se isoin, vilkkain ja turisteja kiehtova alue on Walking Street.

sivut_iso_banner_bars

Pattayalla ei ole vaikea löytää juotavaa tai seuraa, ravintola tarjontaa on paljon ja niiden kaikkien läpi käyminen yhden illan aikana on sula mahdottomuus, voitte tietty kokeilla… mutta on epätodennäköistä että onnistutte! Sen kuitenkin voin luvata että Pattayan baari elämä on hauskaa!!

Thainyrkkeily

sivut_iso_banner_muaythai

Idässä on kaikki toisin – myös nyrkkeilykehässä. Thainyrkkeily eroaa täysin tavallisesta nyrkkeilystä. Tämä laji vaatii Robert Heleniuksen lyöntivoimaa ja Nurjevin balettiloikkauksia. Lajissa, kun pitää osata potkia ja lyödä. Kehässä olevat ovat taitavia ja mukavaa on ollut havaita, että tämä on tasavertaisesti myös naisten laji. Yhä useammin kehässä näkee myös länsimaista väriä -laji suosio kasvaa länteen päin. Thainyrkkeilyjä järjestetään tiheään ja niistä tiedotetaan kovaäänisesti kaduilla.

Lumoavaa säihkettä

sivut_iso_banner_kabaree

Thaimaa on ainoa maa maailmassa, jossa on kolme sukupuolta; naiset, miehet ja tyttöpojat ”ladyboyt”. Tämä kolmas sukupuoli tarjoaa sellaisen kansainvälisen kabareen, että siinä jää Las Vegas toiseksi. Ladyboy kabaree pyörii joka päivä Alcazar nimisessä teatterissa, joka sijaitsee Second Roadilla soi 5 :ttä vastapäätä. Näytöksiä on neljä päivässä. Liput maksavat – istumapaikasta riippuen 600 tai 800 bahtia. Itse kabaree on todella kansainvälistä tasoa. Esitys kestää kaksi tuntia – pitkästymään ei ehdi. Loistava sekoitus länsimaista kulttuuria ja idän mystiikkaa. Pelkästään esiintymisasut ovat katsomisen arvoiset. Esityksen jälkeen saat mahdollisuuden tutustua kabareen tähtiin. Kauneimmat näkemäni ladyboyt tulevat teatterista ulos esityksen jälkeen juttelemaan ja kuvattavaksi. Kabaree on parhainta Pattayaa.

Pattayan erotiikka

Pattaya – seksiturismin kehto, White Man’s Disneyland, 24/7 party town, jne… Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

sivut_iso_banner_agogo

Kun puhutaan Pattayasta, sivuaa keskustelu lähes poikkeuksetta seksiturismia, eikä turhaan. Vaikka prostituutiota ja seksiturismia on joka puolella maailmaa ja muissakin Thaimaan kaupungeissa ja lomakohteissa, juuri Pattayalla se on erityisen näkyvää. Pattayan seksiturismi ja prostituutio on kuitenkin hyvin hallittua, ehkä juuri tämän näkyvyyden takia. Toki aina, kun ollaan tekemisissä alkoholin ja naisten kanssa, niin sattuu ja tapahtuu; tätä ei pidä unohtaa.