Baarit

Pattaya yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin! Baareja, yökerhoja ja Go Go klubeja on kaupunki pullollaan, enemmän hulinaa ja menoa hakeville on monia keksitettyjä baarialueita, hieman rauhallisempaan menoon löytyy paljon tarjontaa baarialueiden ulkopuolelta.

Tällä sivustolla olemme keskittyneet palvelemaan ensijaisesti Suomalaisia, alla olemme listanneet aktiivisten Suomibaarien tarjontaa.

Entertainment Zone, eli baarialue, on yksinkertaisesti suuri anniskelu alue mistä löytyy juotavaa, baareja, yökerhoja ja gogo klubeja. Maineikkaimpia alueita on Soi 6, Soi 7 ja Soi 8, Soi Diana, Soi LK Metro, Soi Buakhao, Pattaya Land ja Boyz town. Kuitenkin se isoin, vilkkain ja turisteja kiehtova alue on Walking Street.

sivut_iso_banner_bar_3

Pattayalla ei ole vaikea löytää juotavaa tai seuraa, ravintola tarjontaa on paljon ja niiden kaikkien läpi käyminen yhden illan aikana on sula mahdottomuus, voitte tietty kokeilla… mutta on epätodennäköistä että onnistutte! Sen kuitenkin voin luvata että Pattayan baari elämä on hauskaa!!


Suomi baarit Pattayalla:

Best Corner
Black Horse
Helmi
ICU Bar
ILE Bar
La Bella
La Piscine
Lassi Baari
Majatalo
Pineapple
Rahtarit
Raymon´s Bar
River Hotel
Siam Firebird
Smiler´s
Thai Fin Cafe