Best Corner

Best Corner Hotel Pattaya sijaitsee Pattayan keskeisemmällä alueella kävelykadun tuntumassa, vain 5 minuutin päässä Pattaya rannasta. Olit sitten rentouttavalla lomalla perheen kanssa tai kokemassa Pattayan eksotiikkaa, meillä on tarjota teille kokonaisuus: Hotelli, ravintola- ja matkatoimisto palvelut.

Best Corner yhteystiedot:


Best Corner Hotellin ensimmäisessä kerroksessa oleva ravintola ja baari on rento kokoontumispaikka ruokien, juomien tai vaikka urheilulähetysten parissa. Keittiömme tarjoaa kansainvälisiä herkkuja Skandinaaviseen makuun, Eurooppalaisia annoksia ja tietysti Thaimaalaiseen tyyliin eksoottista ja tulista Thai ruokaa. Yöllä baarimme palvella teitä aina pikkutunneille, meidän yön tunnelmaan iskulause ”Pattaya ei koskaan nuku”.

Best Corner Hotel Pattaya: Meillä on 30 huonetta, majoitus varattavissa joko päivä kerrallaan tai kuukausittain. Hotellissamme on erilaisia palveluja sinulle hotellissamme kuten; sauna kattoterassilla, ravintola ja baari, kuljetukset tuleville ja lähteville asiakkaille, nähtävyydet sekä pakettimatkat. Hotellimme sijaitsee keskeisellä paikalla Pattayan keskustassa, aivan kävelykadun tuntumassa. Sijainti on keskeinen ja tarjoaa viihdettä sekä päivällä että yöllä.

Make Travel Ltd matkatoimistosta saatte lentoliput hyvin kohtuulliseen hintaan, hotellivaraukset, pakettimatkat, viisumi -palveluun, matkavakuutukset, käännökset sekä kuljetukset muihin kohteeseen kuin kohteeseen.


Kartta: 2nd road, Walking Street

Map with ID 3 not found