Hyde Park Residence 2

 

Hyde Park Residence 2 sijaitsee Thappraya roadilla, Soi 4. Walking streetilta n. 600m kohti Jomtienia. Erinomainen sijainti lähellä menopaikkoja, mutta kuitenkin pois melskeen keskeltä!

Vertaansa vailla oleva 35.4 neliön ja 5 tähden studio condo vuokrattavissa vuonna 2011 valmistuneesta Hyde Park Residence 2:sta. Taloyhtiö on näyttävästi sijoitettu pohjoisrinteelle, Pattayan parhaalle mäkialueelle Buddha Hillin juurelle.

Hyde Park Residence 2 on päälavataksireitin varrella ja vain 7 minuutin kävelymatkan (600m) päässä kaupungin yöelämän keskuksesta, Walking Streetilta.

Katolta löytyy iso uima-allas integroituine jacuzzeineen, istutuksineen sekä auringonottotuoleineen ja upeine meri- ja kaupunkinäköaloineen. Samasta yhteydestä löytyy myös hyvinvarusteltu kuntosali juoksumattoineen ja oikea suomalainen sauna. Ilmapiiri täynnä eleganssia ja yksinoikeutta, parasta mahdollista kerrostaloasumista korkeasta laadusta tinkimättä.

Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varustettuja ja ne voidaan vuokrata yhdessä tai erikseen.

Vuokran määrä on noin 14.000-18.500thb/kk riippuen vuokrauksen ajankohdasta ja sopimuksen pituudesta. Tarjolla myös vuokraskoottereita edullisesti ja luotettavasti!

Huoneisto
– täysin kalustettu
– ilmastointi (uusitut taloudelliset invertterit) + tuuletin
– langaton high-speed ADSL internet-yhteys
– TV/DVD ja kaapeli-tv paketti
– design keittiö varusteineen (mm. jenkkikaappi, keittolevyt, mikro, veden-, kahvin- ja riisinkeitin)
– lakanat ja pyyhkeet
– iso kalustettu parveke
– safe box

Palvelut
– katolla uima-allas, poreallas, sauna, suihkut, wc:t, kuntosali sekä vehreät istutukset

– vartiointi, asiakasaula ja vastaanotto 24h vastaanottovirkailija / vartija
– pyykkihuolto
– 2 hissiä
– turvallinen parkkihalli

Kuva Galleria

no images were found

Kartta