River Hotel Bar & Restaurant

Suomalaisten hyvin tunteman River hotellin yhteydessä sijaitsee River Bar & Restaurant. Ravintola ja baari mistä löytyy maittavana aamiaisen lisäksi suosittuja thaiherkkuja ja kotimaista purtavaa, juuri remontoidussa ravintolassa on mukavan rento tunnelma ja juomatarjontaa löytyy joka makuun.

Kattoterassilta aukeaa hienot näkymät Pattayallle, terassilla on myös baari, sauna ja kuntosali. Lauantaisin terassilla yleinen sauna, tila on myös vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Ravintola on auki 08:00-24:00, mutta miedot virvokkeet ja väkevämmätkin juomat saa hotellin alakerrasta ympäri vuorokauden.

Ravintolan ja baarin lisäksi River hotelli järjestää tapahtumia ja matkoja, hotellin vastaanotosta saa lisää tietoa.

River hotelli:

Kaikissa hotellin 24 huoneessa on ilmastointi, lämmin vesi, jääkaappi, tv ja ilmainen langaton internet yhteys. Osassa huoneista on myös parveke.

Hotellissa on helppoa ja turvallista asua kun vastaanotto on auki joka päivä 24h. Safetybox sisältyy myös huoneen hintaan ja sijaitsee lukitussa tilassa hotellin vastaanotossa.River hotelli sijaitsee Pattayan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Kartta: River hotelli sijaitsee Soi Yumella, n.300m Pattaya Klangilta (Big C Extra risteyksestä).