Viisumi Suomeen

Thaimaan kansalainen tarvitsee viisumin Suomeen. Viisumilla tarkoitetaan maahantulolupaa, joka myönnetään lyhytaikaista ja tilapäistä vierailua varten (enintään 90 vrk 6 kk:n jaksossa).

Viisumin perusteella viisumivelvollisen maan kansalainen voi saapua Schengen-alueelle edellyttäen, että hän täyttää muut maahantulolle asetetut ehdot.

Me hoidamme kokonaisvaltaisesti hakemukseen liittyvät käytännön asiat. Sinun tarvitsee toimittaa vain omat dokumentit toimistolle, joko ystäväsi kautta tai suoraan postitse, me hoidamme loput siitä eteenpäin.

Palveluun kuuluu viisumihakemuksen hoito alusta loppuun, vakuutus, (lentolippuvaraus), kyydit viisumitoimistolle ja takaisin, sekä Thai-kielinen opastus. Meidän on luotettava ja virallinen toimisto, onnistumisprosentti ollut 99%, kielteinen päätös harvinaista ja tulee vain jos on rikollista taustaa, avioliitossa, jne…

Hakemuksen täytettyäsi, lähetämme sinulle tietoa sekä lisä-ohjeita ja homma lähtee siitä helposti eteenpäin.

 

Aikataulusta sen verran että alussa menee hetki aikaa kun saadaan paperit kasaan, riippuen miten postitatte, mutta n.1-2 viikkoa.

Viisumin normaali käsittelyaika on n.1-2 viikkoa, marjakaudella kanttaa huomioida marjanpoimijoiden ruuhka ja kannattaa silloin ottaa hieman ennakkoa.

Lähetämme sinulle tarvittavat liitteet ja lisä-ohjeet. Tästä voit ladata kutsukirje pohjan.

Kutsukirje

Ohessa vielä ohjeet viisumin hakijalle Englanniksi ja Thaimaaksi, linkin voitte lähettää eteenpäin niin teidän selvittely helpottuu…